2. generation Power BI er tilgængelig med nye muligheder for SMV’er

18. juni 2021

2. generation Power BI er tilgængelig med nye muligheder for SMV’er

Microsoft Power BI har længe været det mest anvendte rapporteringsværktøj, og det er nu både nemmere og billigere for SMV´er at bruge Power BI. Desktop-versionen er gratis, og virksomheder kan købe Premium adgang pr. bruger til en attraktiv pris på 125 kr. pr. måned. Premium-udgaven giver adgang til alle funktioner i Power BI.

Rapportering ruster dig til fremtiden

Traditionelle økonomiske nøgletal er ikke nok til at sikre dig mod fremtidige udfordringer. De viser dig kun, hvordan din fortid ser ud. Rapportering handler om at udarbejde økonomiske rapporter om forretningens tilstand, som giver dig et klart overblik og kan bruges til at håndtere fremtidige udfordringer.

Der kan både anvendes finansielle og operationelle data i rapporteringen. De finansielle data omhandler typisk regnskaber, budgetter, nøgletalsberegninger og investeringsanalyser. De operationelle data omfatter derimod oplysninger om virksomhedens produktion, produkter/ydelser, konkurrenter og markeder.

 

Få adgang til data, uanset hvor du befinder dig

Selvom Power BI er et brugervenligt værktøj, kræver det en underliggende datamodel, som kan være teknisk omfattende og tidskrævende at opbygge. Hos Roesgaard tilbyder vi din virksomhed at oprette en Power BI-model, der skaber visuelt overblik af data. På den måde slipper din virksomhed for at betale Power BI- abonnement og lægge kræfter i dataanalyse.

Power BI er cloud-baseret. Det betyder, at du altid kan få adgang til alle data fra alle typer af enheder (telefon, computer eller tablet), uanset hvor du befinder dig.

 

Prøv vores interaktive Power BI-løsning

Klik rundt i vores demo Power BI-model og oplev, hvordan data skaber indsigt og værdi. Det er muligt at tilgå forskellige analyser, hvor du kan danne dig et overblik over blandt andet produkter, kunder, debitorsaldoliste og generel udvikling.

Se i fuld størrelse

 

Hvordan fungerer det?

Ovenstående BI-model er baseret på tilgængelige datatabeller i Economic. Via API-udtræk (Application Programming Interface) trækkes data dagligt ind i Power BI, omdannes til relevante datastrukturer, og konverteres afslutningsvis til visualiseringer i den færdige rapport, der er til rådighed online. Samtlige registrerede data i Economic er således til rådighed for analyse og visualisering i BI-rapporten.

 

Vi hjælper dig med:

  • at sikre det korrekte analysegrundlag
  • at opsætte master data optimalt
  • at fokusere på de væsentlige faktorer
  • at komme hele vejen rundt om din virksomhed
  • at se fremad
  • at komme i gang med rapportering

Skrevet af:

Jesper Esman

Jesper Esman

Head of Business Development

21 34 38 99  ·  jes@roesgaard.dk