Job og karriere

Vi har høj faglighed og attraktive uddannelsesmuligheder, vilje og vækstambitioner, der gør en forskel – både for vores kunder og vores forretning.

Hos os er mulighederne gode for dig, der kan og vil noget. Med en bred kundebase vil du få mange spændende opgaver.

Vi har høj faglighed og attraktive uddannelsesmuligheder, vilje og vækstambitioner, der gør en forskel – både for kunderne og forretningen.

Derfor har vi de opgavetyper, som skal til for at udklække statsautoriserede revisorer, og flere af vores revisorer har også en fortid hos de største revisionshuse i Danmark. Vores fornemste opgave er at yde rådgivning med værdi for kunderne.

Vi bestræber os på altid at være et skridt foran – også når det gælder vores medarbejdere. Da det skal være sjovt at gå på arbejde, belaster vi dem ikke med nævneværdig overarbejde. Vi afholder også forskellige sociale arrangementer for at styrke sammenholdet.

Vi er en arbejdsplads med et stærkt sammenhold på tværs af vores afdelinger og en god omgangstone, hvor åbenhed og ærlighed vægtes højt.

Ledige stillinger

Hos Roesgaard er vi i konstant udvikling. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du mener, vi mangler lige præcis dig og dine kvalifikationer i en af vores afdelinger. Du er velkommen til at kontakte HR-Manager Charen Lizbeth på mail cln@roesgaard.dk

Statsautoriseret revisor

Controller

Praktikant

ESG-konsulent

Revisorer

Regnskabsmedarbejder

Uopfordret ansøgning

Revisortrainee

Vi fastholder og rekrutterer medarbejdere, der effektivt tilegner sig ny viden inden for revisors kerneområder. Samtidig værner vi om den forskellighed, der gør os stærke.

Som trainee får du et uddannelsesforløb, som klæder dig på til en udfordrende hverdag som revisor. Samtidig får du opgaver og udfordringer, der stiger i takt med, at du udvikler dine personlige og faglige kompetencer.

Vores interne undervisning består bl.a. af følgende moduler:

  • Processerne omkring revision, udvidet gennemgang og review
  • Regnskab på forskellige områder
  • Skatteregler for selskaber
  • Virksomhedsskatteordningen
  • Personskat
  • Revisionsstrategi, løbende revision, regnskabsanalyse, finansiel revision samt rapportering
  • Komplicerede revisionsmæssige problemstillinger
  • Koncerner, herunder konsolidering, køb/salg mv.
  • Budgettering og rapportering
  • Erklæringsafgivelse

I hverdagen forventes vores medarbejdere at spørge, søge efter løsninger, tænke over tingene og lære af fagligt feedback, så den bedst mulige jobtræning opnås. Alle har et ansvar for dette.

I forbindelse med de attraktive uddannelsesmuligheder, som vi tilbyder, forventer vi en helhjertet indsats. Kort sagt forventer vi, at vores revisorer under uddannelse får noget ud af deres skoleophold, består eksamenerne mv.


Finansøkonom/controller

Som nyuddannet finansøkonom/controller har du mulighed for at starte din karriere som trainee hos Roesgaard. Vi vil hjælpe med at styrke dine faglige og personlige kompetencer. 

Forløbet varer to år, og du vil se frem mod HD 2. del.


Finansbachelor

Vi giver også nyuddannede finansbachelorer mulighed for at kickstarte karrieren hos os. 

Forløbet varer et år, hvor du vil indgå som en fast del af Roesgaard-holdet og se frem mod en CMA-uddannelse.


Vejen til revisor

Der er flere veje til at opnå titlen som revisor. Du kan med fordel downloade Roesgaards "Vejen til revisor" og blive klogere på dine muligheder.

Praktikophold

Roesgaard søger praktikanter to gange årligt. Vores praktikanter er enten i gang med en uddannelse til finansøkonom/controller eller finansbachelor. 

Du vil under dit praktikophold arbejde med revision, regnskab og skat og få lov til at omsætte teori til praktiske færdigheder, samtidig med at du vil blive klogere på, hvordan hverdagen ser ud i revisionsbranchen. Du afslutter praktikforløbet med en rapport, der tager udgangspunkt i dit forløb hos os. Dine arbejdsopgaver varierer, og du får lov til at sætte dit eget præg på dem.

Via vores mentor-mentee-ordning bliver du tilknyttet din egen mentor, du kan sparre med, og som hjælper dig med at få et lærerigt praktikforløb. Når du starter, har vi en uddannelsesplan klar til dig, så du med det samme får et overblik over hele forløbet. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med fagligt dygtige medarbejdere og et godt socialt miljø. 

Studiemedhjælper

Vi søger jævnligt dedikerede studiemedhjælpere til vores afdelinger - revision, rådgivning og jura. Fælles for alle vores studiemedhjælpere er, at de er nysgerrige og har lysten til at lære nyt.

Som studiemedhjælper får du mulighed for at anvende teori i praksis, og vi sørger for, at dine arbejdsopgaver både varierer og er udfordrende.

Da du er under uddannelse, tager vi naturligvis hensyn til eksamensperioder. Vi er med andre ord fleksible i forhold til arbejdsdage og tidspunkter. Du er som studiemedhjælper timelønnet og har en arbejdsuge på ca. 15 arbejdstimer. Du bliver en del af et ambitiøst og fagligt dygtigt team, og vi forventer, at du er engageret, kan arbejde selvstændigt og går op i kvalitet, samtidig med at du overholder deadlines.

Selvom vi har stort fokus på det faglige, går vi også meget op i det sociale. Vi holder løbende arrangementer, hvor du får god mulighed for at lære dine kolleger at kende og socialisere med andre unge medarbejdere.