Revision

Grafiske årsrapporter

Skab værdi med en grafisk årsrapport, der præsenterer din virksomheds udvikling og ambitioner.

For Roesgaard er årsrapporter ikke blot tal men også et redskab til at øge virksomheders signalværdi.

En årsrapport er en vigtig informationskilde for en virksomheds interessenter. Den grafiske årsrapport kan bruges til at sende et bestemt signal om, hvordan virksomheden ønsker at blive opfattet hos f.eks. medarbejdere, kunder, banker, investorer, leverandører og andre samarbejdspartnere.

Grunde til at udarbejde en grafisk årsrapport

  • Skil dig ud fra konkurrenterne, og fremhæv succeshistorier
  • Brug årsrapporten som et redskab til at øge din virksomheds signalværdi
  • Sæt ord på året, der er gået, og evt. forventninger til fremtiden
  • Gør dataene meningsfulde og overskuelige med grafisk design
  • Brug billeder til at skabe blikfang og fortælle din virksomheds historie
  • Skab en rød tråd mellem din virksomheds visuelle identitet og årsrapport
  • Brug årsrapporten som et spillerum for storytelling og brand building

 

Sæt ord på regnskabsåret, og fremhæv succeshistorier

En grafisk årsrapport giver dig mulighed for at uddybe året, der er gået, og give en forklaring på, hvorfor du har opnået vækst eller oplevet et fald i indtjeningen i indeværende regnskabsår. Beskrivelsen kan f.eks. være i form af en status fra CEO’en eller formanden af bestyrelsen.

Samtidig har du mulighed for at fremhæve succeshistorier og glimt fra året – både med billeder og tekst. Det kan f.eks. være et projekt, du er stolt af, eller en milepæl I har opnået i virksomheden.

 

En grafisk årsrapport kan informere og inspirere

Hos Roesgaard kan du tilvælge at få udarbejdet en grafisk årsrapport for din virksomhed. Vi tager en moderne og professionel tilgang til udarbejdelsen af årsrapporter, så din virksomheds visuelle identitet skinner igennem på en elegant og værdiskabende måde.

Årsrapporten bliver en overordnet præsentation af din virksomhed, samtidig med at dataene gøres meningsfulde med grafisk design. Vi gør det let og overskueligt for dig og hjælper gerne med tekstforfatning. Når vi udfører revision, opnår vi stor indsigt i din virksomhed. Vi ser, hvordan jeres processer fungerer og opnår forståelse for tallene. Vi har dermed et godt udgangspunkt til at udarbejde den grafiske årsrapport.

Udvalgte cases

Konkret og relevant rådgivning

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i en dialog med virksomheden om de specifikke behov og muligheder. Vi udarbejder grafiske årsrapporter efter de danske standarder og sørger for, at alle formelle krav er overholdt. Som udgangspunkt indsendes den grafiske årsrapport til Erhvervsstyrelsen og uploades på CVR, men der er også mulighed for at få udarbejdet et uddrag af en grafisk årsrapport, som ikke skal indsendes og ikke skal overholde samme regler.

Har du behov for assistance eller et uforpligtende inspirationsmøde, er du velkommen til at kontakte os.
 

Omdan din grafiske årsrapport til en virksomhedspræsentation

Vi kan efterfølgende omdanne din grafiske årsrapport til en generel virksomhedspræsentation, en præsentation til banken eller et IM (Information Memorandum), hvis din virksomhed skal sælges.

Samtidig kan den grafiske årsrapport kombineres med ESG-nøgletal eller et klimaregnskab. Vi hjælper nemlig også med klimaregnskaber og ESG-rapportering.

Har du behov for assistance eller et uforpligtende inspirationsmøde, er du velkommen til at kontakte os.