Roesgaards årsrapport for 2022/23

6. oktober 2023

Roesgaards årsrapport for 2022/23

Vi ser tilbage på regnskabsåret 2022/23 med tilfredshed, især i lyset af den stigende usikkerhed i samfundet der prægede første halvdel af regnskabsåret. Samtidig trådte to partnere ud af partnerkredsen i starten af regnskabsåret for at blive en del af partnerkredsen i Roesgaard Advokater.

Et år med vækst og strukturelle ændringer

På trods af en ændret organisationsstruktur har vi igen oplevet vækst. Vores omsætning er steget til 111 mio. kr., hvilket svarer til en omsætningsvækst på 6 % i forhold til sidste regnskabsår. Vores resultat ligger på niveau med det foregående regnskabsår og lander på 28 mio. kr. Balancesummen og egenkapitalen ligger ligeledes på niveau med sidste regnskabsår.

Balancesummen udgør 33 mio. kr., og egenkapitalen udgør 21,5 mio. kr.


Renovering og ny tilbygning

I september 2022 flyttede vi ind i vores nye tilbygning – opført i forlængelse af vores nyrenoverede kontorbygning på Sønderbrogade 16. De nye rammer betyder, at alle medarbejdere er samlet under ét tag. Det skaber dynamik og vekselvirkning, at vi kan nå hinanden inden for samme bygning.


Omlægning af juridisk afdeling

Med virkning fra september 2022 indgik vi et strategisk samarbejde med det daværende Agentoft Advokater. Roesgaards juridiske afdeling og Agentoft Advokater blev herefter samlet i en ny juridisk enhed hos Roesgaard Advokater. Det skaber, af naturlige årsager, et udsving i medarbejderomsætningen og medarbejderantallet 2022/2023. Samarbejdet udvider vores rådgivningspalette yderligere og gør os i endnu højere grad i stand til at yde juridisk full service-kunderådgivning.


Moderne rådgivningshus med digitale løsninger

En del af vores kerneværdier i Roesgaard er at have modet til at gå forrest og til at udfordre os selv og vores kunder. I en tid hvor den digitale udvikling går stadigt hurtigere, er det vigtigt, at vi udforsker og holder os opdateret på den nyeste viden med det formål at skabe vækst og succes. Det betyder blandt andet, at vi som rådgivnings- og revisionshus integrerer software-robotter (RPA), fintech-løsninger og kunstig intelligens i vores interne forretning og hos vores kunder, og vi er stolte af at kunne tilbyde moderne og opdaterede løsninger – hver dag.


ESG som en central del af vores ydelser

I løbet af de sidste par år har vi beskæftiget os med ESG og bæredygtighedsrapportering som forretningsområde, og vi kan konkludere, at det er et emne, der er kommet for at blive i kraft af nye lovkrav fra EU. Vi kommer derfor til at investere i ESG i det kommende år ved udvidelse af ESG-teamet, faglig udvikling af vores medarbejdere og udvikling af nyt materiale.

Vi udvikler undervisning til FSR’s nye bæredygtighedsakademi, ligesom vi er en del af FSR’s udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed. 

 

Download her Roesgaards årsrapport.