Få et bestyrelsesmedlem til låns

19. marts 2021

Roesgaard har indgået et samarbejde med IT-Branchen, der gør, at din virksomhed kan låne et bestyrelsesmedlem med stærke it-kompetencer.


Overvejer du potentialet og mulighederne i at digitalisere dele eller hele din forretning, men mangler du professionel sparring i forhold til den digitale strategi og prioritering?

Så er det oplagt at låne et bestyrelsesmedlem hos IT-Branchen.
 

Få en ekspert tilknyttet bestyrelsen

Vores samarbejde giver adgang til en række af Danmarks mest erfarne digitale eksperter og strateger, der kan hjælpe din virksomhed med at konkretisere og prioritere de mange digitale muligheder, så de munder ud i forretningsstrategier og planer. Digitaliseringen vil styrke din virksomhed og ses på bundlinjen.
 

Ansøg om at få et bestyrelsesmedlem til låns

Vil du vide mere, kan du kontakte Roesgaard eller læse mere om IT-Branchen her.

Ved ansøgningen oplyser du, hvilke udfordringer din virksomhed står overfor, hvorefter IT-Branchen finder den rette uvildige og professionelle kandidat, der kan styrke bestyrelsesarbejdet og kompetencerne i din virksomhed.

Du ansøger her og binder dig alene til at tage et møde med kandidaten, hvor I kan se hinanden an, og du kan høre mere om, hvad kandidaten konkret kan bidrage med. Flere møder og en evt. permanent tilknytning som f.eks. bestyrelsesmedlem aftaler du og kandidaten selv.

For at komme i betragtning som virksomhed skal bestyrelsen i forvejen bestå af minimum et eksternt bestyrelsesmedlem.

Skrevet af:

Jesper Esman

Jesper Esman

Management Consultant

21 34 38 99  ·  jes@roesgaard.dk