Kompetent rådgivning gjorde forskellen for det succesfulde salg af Dan hill plast A/S

25. marts 2021

Kompetent rådgivning gjorde forskellen for det succesfulde salg af Dan hill plast A/S

I Hornsyld syd for Horsens ligger Dan hill plast, der for nylig blev solgt til SP Group A/S. Roesgaard har været revisor for Dan hill plast i 15 år og var med under hele processen – fra de indledende overvejelser om et salg til den endelige gennemførelse.

Da søskendeparret Peder og Lone Madsen beslutter at sælge familiens virksomhed, står det hurtigt klart, at professionel og nærværende rådgivning er afgørende for at nå i mål med et succesfuldt salg.

“Søren Roesgaard og hans team er meget kompetente rådgivere, og vi følte os helt trygge ved at vælge dem til at bistå med salget. Det er jo ikke hver dag, man sælger sin virksomhed, så derfor ved man ikke, hvordan man gør – og hvad der skal til,” siger Peder Madsen, der i dag er teknisk direktør i Dan hill plast.

Fra vaskehus i Brabrand til international spiller

Dan hill plast etableres af Ejnar og Else Madsen i 1957 – dengang i et gammelt vaskehus i Brabrand. Lokalerne bliver hurtigt for små til vækstvirksomheden, der køber et nedlagt elværk i Hornsyld. Siden 2008 har Peder og Lone Madsen ledet og drevet produktionsvirksomheden.

I dag beskæftiger virksomheden sig med rotationsstøbning til landbrug, legepladser og møbler samt produktion af fendere og bøjer til lystsejlads og fiskeri i hele verden.
 

Professionel rådgivning gav et succesfuldt salg

I sommeren 2019 beslutter Peder og Lone Madsen, at de vil sælge virksomheden og er første gang i kontakt med køberen.

“Roesgaard var en kompetent partner i forløbet med at gøre virksomheden klar til at blive solgt – og til at sikre, at tingene foregik på den rigtige måde. Der er mange forhold, der skal forberedes i en salgsproces,” siger Peder Madsen og fortsætter:

“I februar 2020 skulle der laves datarum og due diligence. Roesgaard hjalp med at få etableret datarum og indhentede de nødvendige oplysninger, og hele tiden sørgede de for at holde drive i processen, indtil vi var i mål med salget 1. maj 2020.”

Peder Madsen vil fortsat fokusere på at udvikle endnu bedre løsninger for kunderne, mens Lone Madsen fortsætter som direktør for indkøb og kvalitet.