Ny COO skal styrke ledelse og samarbejde

13. oktober 2024

Ny COO skal styrke ledelse og samarbejde

Camilla er tiltrådt som COO hos Roesgaard med fokus på at styrke ledelse og samarbejde på tværs i virksomheden. Med sin lange erfaring i revisionsbranchen bringer hun nye perspektiver til virksomhedens fortsatte udvikling og succes.

Grundet stor vækst har Roesgaard ansat Camilla Bertelsen Sparbo som COO i en nyoprettet stilling. Camillas rolle er i samarbejde med ledelsen at optimere strukturen i virksomheden. Desuden bliver udvikling af virksomheden, både forretnings- og ledelsesmæssigt, hendes primære arbejdsopgave.

Roesgaard er vækstet gennem en årrække - særligt over de sidste par år. Det giver et naturligt behov for at ændre organisationsstrukturen og arbejdsgangene internt. Kompleksiteten i styring af en virksomhed stiger, i takt med at antallet af medarbejdere og forretningsområder stiger, forklarer hun.


Efter 25 år i revisionsbranchen, heraf 12 år som leder, bringer Camilla en solid bagage af kompetencer med sig, som hun kan bringe i spil nu og fremover i takt med den fortsatte vækst.”Roesgaard er en succesfuld virksomhed med masser af potentiale for fortsat udvikling. Jeg ser frem til at bidrage med mine ledelsesmæssige kompetencer til den fortsatte vækst”, siger hun.


En helt særlig kultur
Camillas første tid hos Roesgaard er i høj grad blevet brugt på at lære virksomheden at kende, at tale med medarbejdere fra de forskellige forretningsområder og at forstå kulturen. ”Der er en helt særlig kultur i Roesgaard og en helt særlig nærhed blandt med-arbejderne. Jeg fornemmer stor villighed blandt alle til at hjælpe hinanden, og der er en meget stor respekt for de forskellige kompetencer, der er i spil i vores forskellige forretningsområder”, fortæller hun.


Et endnu bedre samarbejde
Udover at lære virksomheden endnu bedre at kende vil Camilla bruge den kommende tid på netop at styrke samarbejdet mellem Roesgaards mange forretningsområder.

”Der er mange gode kompetencer i huset, hvilket giver mulighed for et godt samarbejde på tværs af forretningsområderne. Vi vægter vidensdeling og sparring mellem afdelingerne for at give den bedste rådgivning og assistance og dermed den største værdi til vores kunder”, forklarer hun.


Alt, der er nyt, det skal vi prøve
Efter en lang karriere i revisionsbranchen har Camilla oplevet mange aspekter af branchen, men der er helt klart områder, hvor Roesgaard skiller sig ud.

”Det er en virkelig innovativ virksomhed, hvor gode idéer fra medarbejdere og ledere hurtigt bliver til konkrete nye ydelser til kunderne eller forbedrede interne arbejdsprocesser. Det er virkelig dejligt at være blevet en del af en virksomhed, der hele tiden vil være et skridt foran. Jeg vil gøre mit bedste for at være med til at fortsætte denne udvikling”, fortæller hun.