Roesgaard lancerer ny guide til klimaregnskaber for virksomheder

15. oktober 2024

Roesgaard lancerer ny guide til klimaregnskaber for virksomheder

Roesgaard har netop udgivet en omfattende guide til klimaregnskaber, som skal hjælpe virksomheder med at navigere i de stigende krav til klimarapportering.

Med denne guide får virksomheder et konkret værktøj til at opgøre deres CO2e-udledning, skabe transparens for investorer og interessenter, og sikre, at de er på forkant med de kommende lovgivningsmæssige krav og forventninger fra kunderne.
 

Hvad er et klimaregnskab, og hvorfor er det vigtigt?

Klimaregnskaber er afgørende for virksomheder, der ønsker at få et overblik over deres klimaaftryk og sikre, at de bidrager til den grønne omstilling. I takt med at flere banker, investorer og kunder stiller krav om bæredygtighed, er det vigtigt at kunne dokumentere, hvordan virksomhedens aktiviteter påvirker miljøet. Roesgaards guide giver en grundig gennemgang af de nødvendige trin til at udarbejde et klimaregnskab og opgøre CO2e-udledninger.
 

Konkret og relevant rådgivning

Guiden indeholder praktiske trin for, hvordan virksomheder kan identificere emissionskilder, indsamle data og omregne emissionerne til CO2e. Derudover gennemgår guiden, hvordan virksomheder kan strukturere deres klimaregnskab, så det både opfylder de internationale standarder og giver en klar oversigt over virksomhedens klimapåvirkning.
 

Hvordan kan Roesgaard hjælpe?

Roesgaard tilbyder en komplet rådgivningsløsning, der er skræddersyet til den enkelte virksomheds behov. Vi hjælper med at udarbejde klimaregnskaber og ESG-rapporter efter de gældende internationale standarder og vejleder virksomheder i, hvordan de kan reducere deres udledninger og forbedre deres bæredygtighedsprofil.

 

Hent Roesgaards klimaregnskabs-guide i dag

Virksomheder kan få adgang til Roesgaards klimaregnskabs-guide på vores hjemmeside.

Hvis du ønsker yderligere vejledning eller et inspirationsmøde, står vores eksperter klar til at hjælpe dig godt i gang.