Roesgaard ligger på 1. pladsen på Revisorernes CSR-scorekort

24. august 2020

Roesgaard ligger på 1. pladsen på Revisorernes CSR-scorekort

Dansk Brancheanalyse udgav i juli deres 13. udgave af analysen ”Danmarks 232 største revisionsvirksomheder – En analyse af den danske revisionsbranche 2019”, hvor revisions-virksomheder vurderes efter en CSR-score, som afspejler graden af transparens i regnskaberne. Roesgaard ligger på førstepladsen over de mest læsevenlige regnskaber med en CSR-score på 10,1.

Regnskaber med højt informationsniveau og transparens på et niveau over branchens Big4

Dansk Brancheanalyse vurderer virksomhedernes transparens efter et CSR-scoresystem, se nedenstående ”planetsystem”. Revisorernes CSR-scorekort indeholder de 22 største revisionsvirksomheder. Boblernes størrelse illustrerer virksomhedernes omsætning, X-aksen den gennemsnitlige CSR-score hos revisorernes kunder og Y-aksen CSR-scoren på revisorernes egne regnskaber.

Det er naturligvis bedst at ligge i øverste hjørne, hvor regnskabskvaliteten er høj både hos kunderne og revisionsselskabet selv. Her finder du Roesgaard med den bedste SCR-score.

 

 

Dansk brancheanalyse skriver i analysen:

”Roesgaard & Partners laver de mest læsevenlige regnskaber for deres kunder, og det er egentlig imponerende, for gennemsnitsstørrelsen af deres kunder er blandt de allermindste. Normalt ville vi tro (og sådan var det måske også tidligere), at det ville være Big4 (Deloitte, PwC, KMPG og EY), der lavede de allerpæneste regnskaber, og alle 4 ligger da også pænt. Men i år er hele 5 af de mellemstore revisionsselskaber kommet over Big4 i transparens hos deres kunder, hvilket i vores optik er særdeles beundringsværdigt.”

Historisk høj CSR-score

Corporate Social Responsibility (CSR) er betegnelsen for virksomheders arbejde med at integrere sociale og miljømæssige hensyn i forretningsaktiviteter og interaktion med interessenter. Virksomhedens samfundsansvar er den danske betegnelse for begrebet.

Dansk Brancheanalyse måler CSR ud fra, hvor læsevenlige virksomhedernes regnskaber er. CSR kan med andre ord måles i konkrete tal, og CSR-score forstås her som regnskabskvalitet.

Vi er utrolig stolte af vores placering!

Skrevet af:

Charlotte Brun Nissen

Charlotte Brun Nissen

Management Consultant

60 76 90 52  ·  cbn@roesgaard.dk