Roesgaard har været på inspirationstur i Kina

15. oktober 2018

Roesgaard har været på inspirationstur i Kina

Roesgaard har stærke ambitioner om at være med helt fremme i viden om digitale muligheder, ikke kun for at sikre den bedste rådgivning af vores kunder men også for at effektivisere vores interne processer. 

Vi insisterer på at anse digitaliseringen og forandringer, som muligheder der skal gribes. For at vi fortsat er i stand til at yde service af højeste kvalitet inden for revision, rådgivning, regnskab og bogføring, er det vigtigt, at vi tilegner os den nyeste viden om udviklingen inden for softwarerobotter (RPA), fintech-løsninger, kunstig intelligens, stemmegenkendelse, blockchain osv.

For at sikre at Roesgaard er på forkant med udviklingen, er vi dette efterår i gang med at øge vores investeringer i at afsøge og afprøve digitale løsninger. I september aflagde vi derfor besøg hos nogle af verdens førende tech-virksomheder i Kina. Tech-miljøet i Kina har i de senere år gennemgået en stor udvikling, og har medført at Kina i dag har nogle af verdens førende virksomheder inden for bl.a. kunstig intelligens, stemmegenkendelse, fintech og e-commerce. På vores tur besøgte vi bl.a. Alibaba, JD.com, iFlytek, Seedlink og Clobotics.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi hos Roesgaard arbejder med digitalisering, så kontakt os gerne. Vores medarbejdere og robotter sidder klar til at hjælpe dig! 

Skrevet af:

Jesper Esman

Jesper Esman

Management Consultant

21 34 38 99  ·  jes@roesgaard.dk