Roesgaard henter ny partner til juridisk afdeling

17. januar 2020

Roesgaard henter ny partner til juridisk afdeling

Rådgivningshuset Roesgaard har de seneste år oplevet markant vækst og styrker nu sin juridiske afdeling ved tiltrædelse af advokat Christian Grønlund Nielsen, der er specialiseret inden for virksomhedsoverdragelse, generationsskifte og omstrukturering. Christian kommer fra en stilling som partner hos EFFEKT Advokatfirma i Aarhus, og har tidligere haft ansættelse ved bl.a. Kromann Reumert og Bech-Bruun.

R&P startede sin juridiske afdeling i sommeren 2018 med tilgang af partner Peter Nordentoft. Siden har afdelingen været begunstiget af stor vækst, hvorfor der på kort tid er blevet ansat en række specialister inden for bl.a. skat, moms og afgifter samt omstrukturering og generationsskifte.

Christian er også et velkendt ansigt hos R&P. Virksomheden har nemlig tidligere benyttet hans juridiske kompetencer - gensynsglæden er derfor heller ikke til at tage fejl af ved hans tiltrædelse som partner.

"Christian tilføjer en betydelig kapacitet til vores afdeling med sine mange års erfaring med skatte- og afgiftsrådgivning, herunder navnlig i relation til omstruktureringer, generationsskifte og virksomhedsoverdragelser. Hans kompetencer vil være med til at sikre R&Ps ekspertise på disse områder” udtaler Peter Nordentoft, partner og leder af den juridiske afdeling i R&P.

I sit virke som advokat, har Christian haft fokus på at yde værdiskabende rådgivning på grundlag af et indgående kendskab til kunderne og deres virksomheder. Det er desuden vigtigt for ham at opbygge og fastholde tætte og langvarige relationer til sine kunder. Hvilket er i overensstemmelse med grundtanken i R&Ps måde at drive forretning.

”Min målsætning er altid, at rådgivningen skal føre til brugbare løsninger og resultater for kunden. Jeg har været vant til at opgaverne udføres i tæt samarbejde med kundens øvrige rådgivere, så skiftet fra advokatkontor til rådgivningshus er for mig ganske naturligt” fortæller Christian Grønlund Nielsen, partner i R&P.