Roesgaard udvider holdet med nye skatteeksperter

29. januar 2019

 Roesgaard udvider holdet med nye skatteeksperter

Firmaet byder velkommen til de nye spillere på holdet.

I august 2018 indtrådte Peter Nordentoft som partner for at opbygge en ny afdeling med speciale i skat, moms og afgifter. Peter har tidligere samarbejdet med Roesgaard som ekstern skatteadvokat og har derfor på forhånd et godt kendskab til firmaet og kunderne. Desuden er han et kendt ansigt hos mange som fast klummeskribent i Morgenavisen Jyllands-Posten, foredragsholder og ekstern lektor i skatteret på Aarhus Universitet.

I december udvidede vi vores skatteafdeling med to nye medarbejdere, Kirsten Helene Balle og Maria Serup Christensen.

Kirsten kommer fra en stilling som advokatfuldmægtig i Viborg, hvor hun i de seneste år har arbejdet med skatteret og generationsskifter. Hun er oprindeligt fra Horsens og for nylig flyttet tilbage til byen med sin kæreste. Hendes flytning i kombination med et ønske om yderligere specialisering inden for skatteretten passer derfor perfekt med Roesgaard’ ambitioner på skatteområdet. Som tidligere professionel håndspiller har Kirsten desuden den holdånd, der skal til i et nyt team.

Maria er nyuddannet jurist fra Aarhus Universitet. Efter afslutning af jurastudiet og en rygsækrejse i Sydamerika nyder Maria at omsætte teorien fra universitetet til at løse de praktiske opgaver for kunderne.

Den nye skatteafdeling imødekommer et udtalt behov hos både kunder, samarbejdspartnere og kolleger for at få skatterådgivning lokalt på et højt fagligt niveau. Afdelingens prioriteter er at holde kunderne ajour med udviklingen på skatteområdet via nyhedsbreve og miniseminarer mv. Skatterådgivningen lægger sig desuden tæt op ad Roesgaard’ rådgivning inden for regnskab og revision og indgår også i et gnidningsfrit samarbejde med firmaets Consulting-afdeling, som arbejder med blandt andet it og interim management.

Roesgaard forventer, at skatteafdelingen vil vokse yderligere i løbet af 2019 og har allerede nu ansat en juridisk assistent, som kan hjælpe med blandt andet afdelingens sagsstyring og administration.