Seminar med Christiane Vejlø

18. april 2023

Seminar med Christiane Vejlø

Vi stiller skarpt på mulighederne og konsekvenserne ved den digitale udvikling og fremtidens teknologi.

Forstå den digitale udvikling

Den digitale udvikling påvirker alt omkring os. Få et unikt indblik i, hvad din virksomhed skal vide om forholdet mellem mennesker og ny teknologi. Med tankevækkende cases præsenterer Christiane Vejlø fem afgørende teknologitrends, som du bør være særligt opmærksom på lige nu.

Få en introduktion til en stærk række fremadskuende brands og innovatører, som allerede trækker på disse trends, og bliv guidet gennem afgørende fokusområder, som kan betyde knald eller fald for en virksomhed eller organisation de næste år.

Seminaret handler bl.a. om nye chat bots, Internet of Things, kunstig intelligens, digital retail, metaverset og virtual reality.

 

Oplægsholder

Christiane Vejlø er en af Danmarks førende eksperter inden for digital transformation. Hun har fungeret som rådgiver for flere regeringer, er CEO for det digitale medie Elektronista, formand for regeringens ekspertgruppe om dataetik, investor i startups, forfatter og tidligere vært på Radio24/syv.

 

Program

08.00   Kaffe og morgenbuffet

08.15   Intro til dagens tema v/ Jesper Esman

08.30   Christiane Vejlø, digital trend- og fremtidsanalytiker

09.30   Dialog og spørgsmål

09.45   Netværk

 

Praktisk information

Arrangementet afholdes:
tirsdag den 18. april 2023 kl. 8-10 på Sønderbrogade 14, 1., 8700 Horsens.

Parkering:
Vi henviser til P-huset i Levysgade 8 og SKATs tidligere domicil i Løvenørnsgade 25, hhv. 350 m og 320 m fra Sønderbrogade.

 

Tilmelding sker til akr@roesgaard.dk inden fredag den 14. april 2023.

Vi glæder os til at se dig!