Roesgaards ESG-rapport 2020/21

26. november 2021

Vi har altid taget ansvar for vores medarbejderforhold, miljøpåvirkning og ledelseskultur, og vi offentliggør nu vores første ESG-rapport, som samtidig er den første i vores branche i Danmark.


Vi har gennem mange år arbejdet med at sikre ordentlige medarbejderforhold, en ansvarlig ledelseskultur og bevidsthed om ressourceforbrug. Det er ikke kun i vores arbejde for kunderne, at vi går op i at gøre tingene ordentligt – det har også altid været vigtigt for os at tage ansvar som virksomhed og arbejdsgiver.

Hos Roesgaard er kulturen vores unikke element. Vi investerer løbende i vores medarbejdere og har fokus på sundhed og trivsel. Vi tager et samfundsmæssigt ansvar og har fokus på FN’s Verdensmål, hvor der tænkes og handles med omtanke for mennesker, klimaet, naturen og samfundet.
 

Vi prioriterer at gøre tingene ordentligt

Dette er blot begyndelsen af vores fremtidige årlige rapportering om ansvarlig virksomhedsdrift. Vi tager vores ansvar som virksomhed alvorligt, og vi har høje ambitioner for fremtiden.

Med denne ESG-rapport vil vi gerne fortælle om vores indsats og arbejde, samtidig med at vi forpligter os til også i fremtiden at drive forretning på en ordentlig og ansvarlig måde. Vi vil gerne tage del i det fælles ansvar, som vores samfund hviler på og dermed være med til at sikre vores fælles fremtid.

Download vores ESG-rapport, og læs mere om vores indsatser og ambitioner.
 

Udarbejdelse af klimaregnskaber og ESG-rapportering

Vi udarbejder klimaregnskaber og ESG-rapportering efter de internationale standarder og hjælper med rådgivning om initiativer.

Har du behov for assistance eller et uforpligtende inspirationsmøde, er du velkommen til at kontakte os.

Skrevet af:

Jesper Esman

Jesper Esman

Head of Business Development

21 34 38 99  ·  jes@roesgaard.dk