Roesgaards ESG-rapport for 2021/22

30. november 2022

Roesgaards ESG-rapport for 2021/22

Vi har altid taget ansvar for vores medarbejderforhold, miljøpåvirkning og ledelseskultur, og vi offentliggør nu vores ESG-rapport for 2021/22, der bl.a. indeholder et detaljeret klimaregnskab, og som igen i år er med til at sætte nye standarder inden for rapportering om bæredygtighed i vores branche.

Vi har gennem mange år arbejdet med at sikre ordentlige medarbejderforhold, en ansvarlig ledelseskultur og bevidsthed om ressourceforbrug. Det er ikke kun i vores arbejde for kunderne, at vi går op i at gøre tingene ordentligt – det har også altid været vigtigt for os at tage ansvar som virksomhed og arbejdsgiver.

Hos Roesgaard er kulturen vores unikke element. Vi investerer løbende i vores medarbejdere og har fokus på sundhed og trivsel. Vi tager et samfundsmæssigt ansvar og har fokus på FN’s Verdensmål, hvor der tænkes og handles med omtanke for mennesker, klimaet, naturen og samfundet.


Et fælles ansvar

Vi tror, det er en god investering, når vi indbyder til sparring om samfundets udfordringer med grøn omstilling og bæredygtighed.

Det ligger dybt i vores DNA at handle ansvarligt og skabe værdi på en ordentlig og troværdig måde.
 

Modet til at tænke fremad

En investering kræver visioner, ambitioner og mod. Det er ingredienserne i vores forretningsførelse.

Vi udfordrer gængse måder at gøre tingene på og tør tænke anderledes. Vores medarbejderstab har derfor også mange forskellige faglige profiler, der tilsammen er med til at skabe forandring, værdi og vækst for vores kunder på en alsidig måde.

Hvis vi ikke tør træde ud på ny grund, opdager vi aldrig, hvordan vi kan optimere vores forretning og samfund og dermed blive bedre.

Med denne ESG-rapport vil vi gerne fortælle om vores indsats og arbejde, samtidig med at vi forpligter os til også i fremtiden at drive forretning på en ordentlig og ansvarlig måde. Vi vil gerne tage del i det fælles ansvar, som vores samfund hviler på og dermed være med til at sikre vores fælles fremtid.

Download vores ESG-rapport, og læs mere om vores indsatser og ambitioner.
 

Udarbejdelse af klimaregnskaber og ESG-rapporter

Vi udarbejder klimaregnskaber og ESG-rapporter efter de internationale standarder og hjælper med rådgivning om initiativer.

Har du behov for assistance eller et uforpligtende inspirationsmøde, er du velkommen til at kontakte os.